Партньори

“ИНВЕНТ ПРОДЖЕКТС” работи с компании, предлагащи доказани продукти и услуги на българския и международен пазар. Сред партньорите на “ИНВЕНТ ПРОДЖЕКТС” са утвърдени професионалисти в своята област.

При желание да станете партньор на “ИНВЕНТ ПРОДЖЕКТС” , моля попълнете бланка и ни я изпратете .
STIM CENTER
Стим център е консултантско дружество, създадено през 2000г., за да подпомага и предлага решения за управлението на хора.
Нашите услуги са предназначени за мениджъри на компании и специализирани фирмени отдели.
Нашият принос е в изследването, анализа, оценяването и прогнозирането на поведения, което улеснява процеса по вземане на решение.
Нашите клиенти са компании, работещи в сферата на услугите, търговията и производство. В работата си те се стремят към развитие на своите служители и екипи.
SUZARA DESIGN STUDIO
Екипът на Сузара дизайн студио предлага пълен набор от перфектно реализирани услуги - креативни и иновативни дизайнерски решения, програмиране, рекламиране и промотиране на готовия уеб сайт в Интернет пространството с цел да се получи един завършен продукт, който да работи за Вас.
Целта ни е да помагаме на всеки клиент, който се е свързал с нас да развива успешно бизнеса си в интернет.
Винаги се стремим да създаваме трайни връзки със своите клиенти, а най - голямата награда е тяхното удовлетворение от постигнатите резултати.
INVENT PROPERTY
Invent Property е специализирана агенция за недвижими имоти имаща за цел предоставянето на професионални брокерски и консултантски услуги в областта на недвижими имоти и тяхното управление.

Стремежът на Invent Property е да се изгради като компания лоялен партньор на клиенти и инвеститори и да придобие разпознаваемост на база своята професионална компетентност в областта на интегрираните услуги в областта на недвижимите имоти.
ART BG
АРТ БГ е основана като продуцентска компания през 2007 г. от специалисти с дългогодишен опит в развлекателната индустрия.
Млада и динамично развиваща се компания, АРТ БГ успя да се наложи като един от основните промоутъри на музикални събития от световен ранг в България.
АРТ БГ предлага цялостно организационно и сценично обслужване на всякакъв вид музикални, културни и корпоративни събития.
Invent Projects, Sofia
Innovation.Manegement.Effectiveness.Услуги
Финансово - счетоводни
Финансово - инвестиционни
Мениджмънт услуги
Нашите казуси
Счетоводство и ТРЗ
Осигуряване
Данъци и регистрации
Всички права запазени © 2011 Invent Projects

За сайта | Право на ползване